JAG HAR 25 års erfarenhet av att utveckla affärer.

Efter att mött egna företagare under över 25 år och sett hur de varit tvungna att släcka bränder så bestämde jag mig för att starta eget och hjälpa till på allvar med stöd, struktur samt effektivitet.

Läs vad mina kunder tycker om vårt samarbete!

Susann Sjöbom Steiger

Jag kan varmt rekommendera Bennys affärsrådgivning. Det är guld värt att som ensamföretagare ha tillgång till ett bollplank och professionell rådgivning om alltifrån vilka kunder min affärsverksamhet vänder sig till, till strategi för prissättning. På toppen av det, ett väldigt trevligt samtal med någon som verkligen förstår mina behov och utmaningar som egenföretagare.Marcus Lundin

Benny är en grymt engagerad och driven kille som lyssnar in och ställer de frågor du missar! 

Kan hjälpa dig och din organisation att växa

Mariette Larsson

Mycket engagerad, professionell, och kunnig! Följer upp och är peppande och trovärdig!Sara Bornedal

Benny är ett riktigt bra bollplank i affärsutvecklingsfrågor; en god lyssnare och en som ger snabb och klok respons. Hans rutin och erfarenhet gör att man tryggt kan lita på de råd han ger.

Steven Pettersson

Benny inspirerar och ger energi samt delar med sig av egna erfarenheter.

Maria Kokki

Till Benny kan jag alltid ringa och få tips och råd över de utmaningar jag står inför, oavsett om det gäller personalfrågor eller annonsering.Fredrik Hedström

Tack Benny för ditt engagemang och din kunskap! Vare sig man ville det eller inte så är en coach bra för att syna / reflektera över sin verksamhet! Du har verkligen lyckats få mig att lyfta blicken och få mig att förstå var fokus skall ligga. Men också lika viktigt vad jag skall sluta göra för att lyckas!

Ann-Sofie Johnsson

Vilken kille, grym på att hitta rätt ord och att få det att bli betydelsefullt för min business. Stort tack för hjälpen med min Pitch. 

Åsa Borgström

Benny är fantastiskt kunnig, energisk och inspirerande! Rekommenderas VARMT!