Coaching eller mentorskap

- Vad ska du välja?

Det finns en hel del likheter mellan mentorskap och coaching men också en del skillnader. En mentor är expert på det som adepten vill bli bättre på och ger råd och del av sitt nätverk för att adepten ska komma vidare med sin utveckling. Coachen däremot behöver inte ha en expertis inom området utan är ett bra bollplank som hjälper till med den egna processen att gå framåt.

 

Coachen är expert på att ställa öppna och utmanande frågor som hjälper klienten att själv hitta svaren och vägen framåt. Vi på Frilanscoachen använder oss av olika beprövade metoder och strategier i rollerna som mentor såväl som personlig coach. Vi ser båda rollerna som ett hedersuppdrag och en profession. Ta kontakt med oss för ett personligt upplägg för dig eller ditt team när du känner dig mogen för att våga utvecklas tillsammans med oss.

Hur jobbar vi med

teambuilding och målbilder?

Vi brukar ställa en fråga när vi jobbar med en verksamhets gemensamma mål.

”Vad behöver dom andra veta om mig för att vi ska kunna arbeta bra tillsammans?”

Det är en bra frågeställning när personer ska jobba tillsammans mot ett gemensamt mål. För ju mer vi vet om varandra, desto mindre energi behöver läggas på att fantisera vad andra tycker och desto mer energi kan läggas mot det gemensamma målet. Det är av erfarenhet en nyckelfaktor för att nå målet.

 

På sidan Nyheter delar vi med oss av vad coachen gör i  vardagen inom mentorskap, coaching eller under våra utbildningsdagar.

Coachen kan hjälpa till med affärsutveckling

Frilanscoachen hjälper dig att utveckla och optimera dina affärer till helt nya nivåer genom affärsutveckling eller coaching. Du kan även anlita coachen som konsult i allt som rör frågor om ditt företagande såsom företagsformer, ledarskap, försäljning och marknadsföring. 

 

Vill du få mer kunskap eller inspiration om kundvård, försäljning eller teambuilding? 

Då kan du vända dig till Frilanscoachen för en föreläsning eller utbildning i kundvård, försäljning eller hur man lyckas uppnå sina mål som grupp. 

 

"Benny Törnqvist på Frilanscoachen har drivit och utvecklat affärer i över 25 år och kommer, enligt sina kunder, verkligen se till att din verksamhet blir ännu bättre än den redan är idag genom utbildning eller föreläsning om försäljning, organisationer och målbilder”.

Läs mer: 5 tips för alla företagare

Läs mer: Coaching

Läs mer: Projekt Take Off

Våra tjänster

© 2020 Benny Törnqvist, Bennys Konsult & Utbildning