Ny plattform i internationell toppklass för personlig affärscoaching

Nyinflyttad

Ni som vill träffa Frilanscoachen är i fortsättningen välkommen till B26 Collaborative workspaces på Port Anders gata 9 i Västerås.
B26 är en coworking arena i internationell toppklass och där kan jag fortsätta träffa och möta mina kunder i toppmodern miljö och konferensrum som passar alla olika tillfällen.

Här kan med lätthet mina adepter i mentorsprogrammet och mina kunder som söker personlig affärscoaching få del av en kreativ miljö som gör möjligheterna till att utvecklas och lyckas betydligt större.


Rådgivningssamtal

När du träffar mig för ett första rådgivningssamtal så får du med dig 3 punkter att fokusera på i närtid för att nå de mål som du vill nå. Sedan bestämmer du själv om du vill gå vidare med min hjälp eller om du tar tag i de 3 punkterna för egen del.

Alla långsiktiga uppdrag skräddarsys tillsammans med dig för att nå dit du vill. För detta använder jag ofta verktyget SMART-metoden. Vill du veta mer om den metoden så förklarar jag den kortfattat i den här videon.


Sammanfattning

Coachen hjälper dig på följande sätt:

Vad: Hjälper dig att lyfta blicken så du kan ta nästa steg.

Hur: Genom att vi i ett strategimöte lägger upp ett skräddarsytt upplägg just för dig.

Varför: För att du ska lyckas med det du egentligen vill uppnå.

Resultat: Du får löpande hjälp med att gå framåt, del av mitt nätverk och konkreta tips efter varje möte vad du behöver göra för att lyckas.


Boka en tid

Vill du boka ett första rådgivningssamtal eller bara titta förbi på en fika?

Boka lätt din tid genom min bokningskalender.


Fakta om B26

Mitt i city i de historiska Mimerkvarten hittar du B26.

Här kan det göras affärer, mötas och skapas. Med stor potential att utvecklas, både som människa eller din business.

På B26 behöver du inte bekymra dig om Wifi, kopieringsmaskinen eller kontorsmöblerna.

Co-working på B26 är all-inclusive.


Sugen på att vara kontorskollega med mig? Ta kontakt med Helene på B26 redan idag.

Helene Lundin, 021-440 62 31, helene@b26.se
© 2020 Benny Törnqvist, Bennys Konsult & Utbildning